Historic Travel är

Spännande Resor
Personliga berättelser
Fantstiska livsöden

historic travel header

Mitt namn är Jan Ågren. Det är jag som står bakom Riverwood Historic Travel. Jag har en bakgrund som officer. Militärhistoria och resor ligger i mitt blod.

På semesterresa i Europa finns det ofta en bra anledning att åka förbi något museum eller slagfält.Det har länge funnits weekend-resor till storstäder. Vore det inte möjligt att genomföra motsvarande militärhistoriska resor? Kortare och därmed billigare resor med flyg. Då kan även de, som inte kan avvara flera veckor, bli intresserade.

Det är detta jag brinner för: Att erbjuda intressanta militärhistoriska resor som pågår under tre-fem dagar. Att åka och gå längs aktuella vägar, vara på de platser där striderna stod och studera enskilda soldaters öden. Vad tänkte de? Vad kände de? Hur såg det ut?

Jag hoppas att du ska finna detta koncept intressant. Glöm inte att du även har möjlighet att påverka våra resmål. Hör gärna av dig.

Jan Ågren

Jan Ågren Historic Travel
Fotograf: Fredrik Wallén

Nöjda resenärers kommentarer:
Vill bara än en gång tacka för en fantastiskt trevlig och välkomponerad resa. Jag hade väldigt kul, och gruppmedlemmarna var verkligen en skön mix av personligheter. Detta var min första militärhistoriska resa, men förhoppningsvis inte den sista. För den gav verkligen mer smak.
Peter Habbe