Tank Fest 2020 INSTÄLLD

Gillar du ”Heavy Metal” i form av mullrande motorer och gnisslande larvfötter?
Då är det här någonting du inte får missa. Det är ett årligt återkommande event som äger rum under två dagar vid det engelska pansarmuseet i Bovington i södra England. Här visas moderna och historiska stridsfordon i original upp.
Det sker genom att fordonen kör runt i arenan samtidigt som en speaker presenterar dessa. De äldsta originalfordonen är från 20-talet. Du har bra översikt över vagnarna när de kör runt och du kan studerar dessa närmare när de står på sin uppställningsplats. Jagdpanther, Sherman, T-34, Comet, Panzer III och andra klassiker får du möjlighet att se och höra. Dessutom brukar det vara besök från det franska pansarmuséet. 2018 var det Renault 17, Char B1 och i år Panther. Vad blir det 2020? Du har även tillträde till det fantastiska pansarmuseet, med en otrolig mängd fantastiska fordon från många olika länder.
Reenactment, Living history groups, militaria, böcker, restaurang, snabbmat, öl ja allt livsuppehållande som du behöver. Runt arenan finns även mycket att köpa och givetvis mat och dryck.
Vi bor på hotell i centrala Bournemouth. 
OBS! Vagnarna är gamla och det kan inte garanteras att alla är i körbart skick, men det fordonet byts i så fall ut

INSTÄLLD